Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Laptop Sticker Geometrisch Sjabloon

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Laptop Sticker Geometrisch Sjabloon. Decoreer uw laptop met deze geometrische sjabloon laptop sticker. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een nieuw ontwerp binnen onze collectie laptop stickers en Macbook stickers. Heeft u nog een laptop waar nog geen decoratie op zit? Wacht dan niet en kies een van de prachtige ontwerpen binnen deze collectie. Met dit geometrische sjabloon zorgt u ervoor dat uw laptop opvalt en dat u uw apparaat nooit meer uit het oog verliest! De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

...

Informatie over Laptop Sticker Geometrisch Sjabloon

Referentienummer: A8528

Stijl van sticker:
Patroon muurstickers

Formaat:
Vierkant

Doelgroep:
Alle leeftijden

Aantal mensen:
Geen personen

Eerste konings dag

Het is bijna koningsdag! Dit Belgische feest moet natuurlijk goed gevierd worden, en dat doen we niet alleen met festivals en gekke zonnebrillen.