Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Credit card Stickers

Credit card stickers die uw kaart op een eenvoudige, voordelige manier zullen decoreren met dit producten van uitstekende kwaliteit die ervoor zorgen dat uw portefeuille nooit meer saai wordt. Gemakkelijk te gebruiken, met standaard formaat stickers, met een keuze uit tientallen verschillende ontwerpen, met verschillende, interessante stijlen. Je kunt er ook je foto op zetten! Een breed scala aan ontwerpen en kleuren voor credit card stickers. Originele versieringen voor creditcards met exclusieve letters die een moderne uitstraling geven. 

Waarom kiezen voor onze credit card  stickers?

Onze credit card stickers laten ook geen lijm achter op het oppervlak. Sticker credit card is een perfect idee voor decoraties met verschillende motieven. U kunt ook uw afbeeldingen naar ons sturen, en ons team van grafische ontwerpers zal een bank kaart sticker voor u maken. Onze vinyl stickers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materiaal, dat vele sterkte testen heeft ondergaan en dankzij dat kunnen we weerstand bieden aan zonlicht, vochtigheid of airconditioning. Wij bieden 52 matte kleuren aan, wat zorgt voor een geweldige samenstelling met het oppervlak en geen licht weerkaatst!

Onze decoratieve stickers voor credit cart zijn zeer eenvoudig aan te brengen op alle gladde oppervlakken. Onze stickers zijn gemaakt van het hoogste kwaliteitsvinylmateriaal.
Na vele duurzaamheidstesten kunnen we ervoor zorgen dat ze bestand zijn tegen airconditioning, zonlicht, regen of vorst. Al onze originele credit card stickers worden onderhouden in matte kleuren. Ons assortiment van ontwerpen breidt zich elke dag uit, dus we hopen aan de smaak van elke klant te voldoen. We maken ook graag een sticker van uw eigen foto of ontwerp, dus als u weet wat u wilt of zich afvraagt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Onze ontwerpers staan elke dag tot uw beschikking, dus laat uw fantasie de vrije loop! 

1-23 van 23 muurstickers