Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Tekst stickers maken en Naam stickers maken

Op deze pagina en tool kun je je eigen naamstickers maken en tekst stickers maken! Naamstickers ontwerpen en muurstickers tekst ontwerpen worden steeds populairder als muurdecoratie teksten maken voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en zelfs de wc! Niet alleen muren, maar ook ramen, deuren en meubels zijn geschikt voor u eigen naam stickers maken en eigen stickerteksten maken.

Wilt u graag een origineel cadeau voor uw dochtertje of zoontje, dan is onze ontwerp tool perfect om een uniek en persoonlijk cadeau voor in de slaapkamer te decoreren. Leuke ideeën kunnen om naamstickers baby maken, slaapkamer teksten maken, deursticker naam kind maken, muursticker tekst woonkamer maken en gewone tekst sticker maken voor in de woonkamer of keuken!

TEKST STICKERS MAKEN EN NAAM STICKERS MAKEN

Stickers met naam creëren maken is gemakkelijk, snel en stijlvol met onze ontwerp tools en de flexibiliteit van onze ontwerpers! Wij hebben oneindig veel keuzes als u naamstickers bestellen wilt! Om te beginnen, u kunt natuurlijk zelf uw design tekenen met de ontwerptool. Dit is wel lastig. Dus daarnaast kunt u ook een afbeelding aan de bestelling toevoegen die onze ontwerpers zo echt en precies als mogelijk voor u zullen maken. Tot slot, als u een schriftelijke uitleg van uw gewenste tekst sticker maken naar ons opstuurt, kunnen wij dit ook voor u ontwerpen en wij zullen ons best doen de goedkope naamstickers maken zo precies mogelijk voor elkaar te krijgen. Let op: Wees heel specifiek zodat onze designers genoeg informatie hebben over uw wensen in het design. Naam stickers laten maken is heel gemakkelijk dus!

Vooral erg leuk is om muurstickers babykamer naam ontwerpen of muurstickers babykamer tekst ontwerpen. De sticker tekst maken kan precies zoals u wilt worden geproduceerd. Denk aan leuke muurstickers met naam, slaapliedjes of gedichtjes! Tekst babykamer is een heel leuk cadeau voor een babyshower om je vriendin te verrassen met leuke naam sticker muur of naamsticker deur kinderkamer maken voor het kleine kereltje of meisje. Dit kan natuurlijk allemaal met muursticker eigen tekst maken! Niet te vergeten: graffiti naam stickers maken voor de tiener slaapkamer van je kinderen! Wie wil er nou niet zo'n stoere deursticker met naam of teksten voor op de muur maken met graffiti style.

Naast tekst babykamer ontwerpen, kun je natuurlijk ook voor de volwassene slaapkamer decals laten bedrukken met muurstickers tekst slaapkamer ontwerpen. Leuke tekst slaapkamer maken opties zijn muur tekst maken in de thema’s slapen, liefde, gedichtjes, familie, gezegden en nog veel meer! U kunt helemaal je eigen muursticker tekst zelf maken in uw eigen gewenste kleur, maat en lettertype.

Tekst muurstickers maken zijn origineel en stijlvol voor in de slaapkamer. Dag in, dag uit, kunt u genieten van uw leuke tekst op de muur maken zoals ‘Goodmorning sunshine!’ En natuurlijk kun stickers maken met naam ook, zoals leuke teksten muur ontwerpen zoals ‘Mrs. and Mr… Achternaam.’ Super leuk om boven je bed te hangen!

Tot slot kunt u met onze stickers ook gemakkelijk stickers plakken op auto’s. Autoruiten en bumpers! Je kunt dus ook gemakkelijk naam sticker auto ontwerpen om je auto mee op te pimpen, hoe leuk! Of misschien wel een grapje uithalen door kenteken stickers maken en op te plakken op je auto op meerdere plekken!

Bekijk onze video handleiding om te zien hoe het werkt.

Schrijf uw tekst

Schrijf de tekst dat u wilt hebben op de sticker. Gebruik maximum 50 karakters per zin, u kunt ook gebruik maken van verschillende lettertypes en kleuren.
We zullen de individuele tekst produceren, zin voor zin met de boven genoemde karakteristieken.

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

0

Afmetingen (Breedte x Lengte)

cm
x
cm

Visualiseer de grootte en de kleur van het oppervlakte waar u de sticker zult plaatsen.

100 cm
50 cm

Oppervlakte afmetingen

Als u de afmetingen van het oppervlakte van uw sticker selecteert kunt u de tekst slepen om het groter of kleiner maken, dan wordt de grootte van de tekst automatisch berekend.

x

Kleur van uw muur

De kleur van de muur is enkel een voorbeeld van een zorgvuldig geplaatst product, dit is geen exacte weergave maar slechts een voorbeeld.

Belangrijke notities

1) De totale prijs is de som van elke individuele sticker.
2) We zullen de individuele tekst produceren, zin voor zin met de boven genoemde karakteristieken.
3) Om te kunnen stansen mag de lengte niet kleiner zijn dan 2 cm.
4) Al onze stickers hebben een matte effect.
5) De sticker zal gemaakt worden zonder achtergrond, dus alleen het silhouette zal geproduceerd worden. Mocht u toch een specifieke achtergrond willen, dan laat dit even weten in het opmerkingen veld bij de betaalpagina.
6) De grootte van elke tekst is gebaseerd op het vak met stippellijnen.
7) Als de tekst die u invoegt speciale tekens bevat of is geschreven in talen die niet tot de westerse alfabet behoren, neem dan contact met ons omdat sommige personages zijn niet beschikbaar in alle lettertypen.

Gepersonaliseerde quotes

Als u een tekst wilt met veel karakters, zoals een gedicht, muziek teksten of een paragraaf uit een boek, laat dit ons dan weten via info@tenstickers.be Vertel ons welke kleur en welke formaten u wilt voor de hele sticker, voeg ook de tekst toe dat u graag zou willen hebben op de sticker. Bij voorkeur in PDF formaat.

Beoordelingen van klanten die reeds een gepersonaliseerde sticker bij ons hebben bestelt.

Gemiddelde beoordeling: 9.62 / 10

Geplaatst op 24/07/2020 om 10:00 h

Erg goede kwaliteit stickers

Geplaatst op 14/09/2019 om 19:22 h

Geplaatst op 08/08/2019 om 10:06 h

mooie ontwerpen, precies wat we in gedachten hadden, goede afwerking , redelijk snelle levering enkel wat meer kleefkracht bij het aanbrengen was handig geweest , ik zou deze firma wel aanraden