Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Muurstickers krijtbord

Een collectie krijtbord stickers. Decoreer je woning op een leuke manier met onze verzameling schoolbord stickers! Leuke muurstickers vervaardigd uit een speciale soort vinyl dat het mogelijk maakt om hier met krijt op te tekenen. Is het geen geweldig idee de kinderkamer of speelkamer in huis te decoreren met een van deze krijtbord stickers? Hiermee geeft u uw kind de kans om zijn creativiteit volledig te laten gaan! Naast kinderkamers kunt u er ook voor kiezen een leuke krijtbord muursticker in de keuken of woonkamer te plaatsen. Deze kan voor u fungeren als een to do lijstje of bijvoorbeeld een boodschappenlijstje. De stickers zijn te verkrijgen in elke afmeting en illustratie die u wenst! 

Heeft u ook kinderen die het liefst de hele dag op de muur kliederen? In deze categorie vindt u een groot assortiment aan krijtbord muurstickers. Dit is een veilige en makkelijke manier om een krijtbord in huis te halen. Deze stickers zijn onder meer geschikt voor in de keuken, slaapkamer of hal. Met deze krijtbord stickers vergeet u nooit meer de boodschappen en de kinderen nooit meer hun huiswerk. Door alle leuke vormen en designs geven deze stickers een leuke sfeer aan de kamer!

De stickers zijn allemaal aan te passen in formaat zodat ze overal perfect passen. De stickers worden geproduceerd met hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor weet u zeker dat de stickers langdurig blijven hangen en makkelijk op te plakken zijn.

9.5 / 10

4 Beoordelingen

1-24 van 105 muurstickers