Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Thema

Locatie

Kleur

Vintage behang

Bekijk hier onze interessante collectie aan verschillende ontwerpen voor vintage behang! Ons behang vintage is een perfect idee om uw woonkamer, slaapkamer of keuken mee te behangen. 

Wij beschikken over een ruime collectie aan vintage behangpapier ontwerpen in verschillende soorten stijlen, kleuren en maten voor ons behangpapier. Wij hebben onder anderen oud vintage behang, nieuw vintage behang, klassiek vintage behang en modern vintage behang. Naast behangpapier vintage desings hebben we ook nog retro vintage behang in onze collectie. 

Al onze vintage behang papier ontwerpen worden gemaakt met professionele design en productie technologie om voor de beste kwaliteit voor onze klanten te zorgen. 

Vintage behang kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres om je vintage behang gemakkelijk online te komen met onze vintage behangpapier online webshop. 

Wij wensen u veel kijkplezier met het ontdekken van onze verschillende speciale behangpapier vintage designs in verschillende soorten stijlen en kleuren. 
Rustiek natuurbehang met een patroon gevormd door brede banden om het hout van de boomstammen te imiteren met twee verschillende soorten.
Rustiek natuurbehang met een patroon gevormd door brede banden om het hout van de boomstammen te imiteren met twee verschillende soorten.
18

1-24 van 75 behang