Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Wie zijn wij

Tenstickers.be is ontstaan uit de ondernemersgeest van vakmensen uit de decoratie-en e-commercesector. Ons doel is om de decoratiesector een boost te geven door de consument direct in contact te laten staan met de producenten, zonder tussenkomst van een tussenpersoon (bv. retailers). Wij streven dit te doen door onszelf volledig ter beschikking te stellen aan onze klanten en tegelijkertijd proberen wij de laagste prijzen te hanteren.

Ons design team is constant bezig met het ontwerpen van nieuwste trendy designs, deze designs geven u de mogelijkheid om uw huis, auto of andere voorwerpen een persoonlijke “touch” te geven.

In het productieproces gebruiken we de nieuwste technologie voor het snijden en drukken van onze stickers. Dit zorgt ervoor dat we onze stickers in hoge kwaliteit kunnen drukken, ook gebruiken we de beste kwaliteit vinyl voor de productie van onze stickers waardoor ze een lange levensduur hebben.

De doelstelling van Tenstickers.be is om te voorzien in alle behoeften van onze klanten op het gebied van decoreren en personaliseren van hun omgeving.

Wie zijn wij

Drie redenen waarom u voor Tenstickers.be moet kiezen

1- Onze muurstickers zijn makkelijk aan te brengen dankzij de bijgeleverde oefensticker.

Zo kunt u het aanbrengen van de sticker eerst oefenen voordat u de definitieve versie aanbrengt.
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over mogelijke luchtbellen onder onze muurstickers aangezien alle stickers van nl.tenstickers.be over een speciale lijm beschikken dat het bevestigen van onze stickers zeer makkelijk maakt.

2- Bijgesneden afbeeldingen

Vergeet de stickers op een witte achtergrond en transparante randen.
nl.tenstickers.be biedt u zorgvuldig bijgesneden decoratie stickers aan zodat de muursticker perfect aansluit bij uw muur.
Ontdek het op muurstickers kinderkamer, stickers woning, etc.

3- Onze stickers reflecteren niet en zijn beschikbaar in vele kleuren.

Wij gebruiken vinyl met een speciale glans dat niet reflecteert. Onze muurstickers zijn daardoor uiterst geschikt voor het decoreren van uw huis.
Bekijk onze muurstickers, fotostickers, kinderkamer stickers en allerlei andere soorten stickers.

nl.tenstickers.be, Muurstickers van hoge kwaliteit tegen onklopbare prijzen.