Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Stijl

Formaat

Publiek

Huawei mobiel stickers

Onze mobiele telefoons zijn essentieel geworden. We worden wakker met de wekker, beheren ons geld, raadplegen sociale netwerken en regelen zelfs onze gezondheid. De realiteit is dat we van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bij hen zijn. En dus heeft het alleen maar zin dat ze de persoon die we zijn weerspiegelen en dat ze net zoveel stijl hebben als wij. De verzameling stickers voor Huawei is daar voor bedoeld.

Huawei is een Chinees bedrijf dat in 1987 is opgericht door Ren Zhengfei. Het bedrijf begon met de verkoop van onderdelen voor mobiele telefoons, maar breidde zich snel uit naar de telecommunicatiesector. Huawei betekent in het Chinees "Chinese prestatie" en de waarheid is dat het bedrijf niet heeft gefaald. In 2012 nam Huawei Ericsson over om 's werelds grootste producent van telefoonapparatuur te worden. In 2018 heeft het Apple overrompeld en is het nu de op één na grootste smartphone-verkoper ter wereld.

 Vandaag de dag zijn de producten en diensten van Huawei toegankelijk voor een derde van de wereld. Kijkend naar het grotere plaatje hadden Tenstickers alleen een keuze, waardoor alle Huawei gebruikers hun apparaten kunnen aanpassen en tot leven kunnen brengen.

FENOMENALE HUAWEI-STICKERS 


Huawei stickers zijn een optie die uw telefoon zullen markeren terwijl ze u extra bescherming geven tegen krassen en breuk. Voeg een nieuwe kleur toe aan je telefoon met vinyl stickers voor Huawei, deze bedekken de hele achterkant met uitzondering van de camera en de flitser. Zoek kleinere Huawei vinylstickers die ze op de gewenste positie zullen verlijmen! De collectie decoratieve Huawei stickers bevat een grote verscheidenheid aan ontwerpen en illustraties, zodat u uw smartphone op een unieke en originele manier kunt hebben. De telefoon zal je stijl en de manier waarop je bent laten zien. Vind het ontwerp dat u het beste bevalt en denk geen twee keer na, vul uw Huawei met kleur en persoonlijkheid. Wij bieden Huawei stickers aan die op elk apparaat passen. Geen traditionele en eenvoudige Huawei mobiele telefoon decoratie meer.

We weten dat het hebben van dezelfde mobiele telefoon dekking de hele tijd kan vermoeiend worden... Maar maak je geen zorgen, de Huawei stickers kunnen worden veranderd op elk moment!
Onze Huawei vinylstickers laten geen resten of verwijderingsvlekken achter! Nog steeds niet overtuigd? Wat als we u vertellen dat de hoge kwaliteit van ons materiaal het gemakkelijker maakt om het aan te brengen? Nu heb je echt geen schijn van kans! Ja, ons vinyl laat geen bubbels of vouwen toe! Het eindresultaat zal verbazingwekkend zijn!

1-24 van 29 muurstickers