Beoordelingen
Login
Gepersonaliseerde muurstickers
Stickers door thema
Stickers op locatie
0

Beoordelingen van onze klanten

Tenquality

Beoordeling over 94 Bekeken

9.64 / 10

Kan nog geen foto opsturen moeten nog gekleefd worden . Maar alles ziet er prima uit

Snelle, correcte levering. Kwalitatief in orde.

Mooie stickers , blijft goed kleven. Ben er erg tevreden mee, enkel de verpakking is gewoonweg gevaarlijk. Verpakking waarmee het gestuurd wordt is wel erg slecht gedaan. Het tonnetje waar de stickers inzitten is dicht gemaakt met nietjes aan de bovenkant die uitsteken binnen in. Met gevolg dat je hand wel eens een flinke snee kan hebben dat erg bloed wanneer je de stickers eruit wil halen. Dit zouden ze wel anders mogen doen.

Mooie stickers en gemakkelijk aan te brengen. Goede leveringstermijn.

uitstekende service

Zeer goede service na verkoop. Zeer snel antwoord bij vragen, goede kwaliteit en zeer snelle levering. Top firma

zeer uitgebreid assortiment , en een uitstekende dienst naverkoop. Bestelde items zijn zeer mooi uitgewerkt en komen dan ook heel mooi tot hun recht voor het gekozen doel. Ik ben zeer tevreden over alle bestelde items.

De sticker was mooi op maat gemaakt, en de klantenservice was zeer behulpzaam! Helemaal tevreden met deze leuke sticker.

TOPSERVICE

Na een eerste ervaring met Tenstickers zal ik nog bestellingen doen: uitstekend product, makkelijk aan te brengen - ook op minder voor de hand liggende oppervlakten, prima advies van de klantendienst en snelle levering.

Snel en eerlijke service ! Niks op aan te merken ...

stickers waren super maar bij levering klopten de adresgegevens niet de huisnummer was niet volledig leesbaar daarom moest ik zelf bellen waar mijn pakje was

supersnelle service. De enige opmerking die ik heb : bij de tekst voor in de woonkamer staan 2 spelfouten In dit huis horen we bijelkaar = BIJ ELKAAR (met spatie tussen beide woorden) .... worden we weleens boos = WEL EENS (weerom met spatie tussen beide woorden) voor de rest niks dan lof!!!!!!!!!!!!!!

1-18 van 94 Bekeken