Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

Originele muurstickers voor een mooie uitstraling

In deze unieke muursticker categorie vindt u een groot assortiment aan originele stickers. In deze collectie bevinden zich honderden originele stickers. Bent u ook een creatieve geest of wilt u graag originele wand decoraties in uw huis? Dan is dit de categorie voor u! Van stickers geïnspireerd door Andy warhol tot grappige stickers voor op uw Macbook. Als uw creativiteit verder gaat dan deze categorie en u zelf ideeën heeft voor een orginele kunst muursticker dan kunt u deze maken met de personalisatie tool, of u kunt ons een e-mail sturen.

Al onze speciale stickers zijn via de website aan te passen in formaat. Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl heeft u langdurig plezier van de sticker zonder los te laten of kleur te verliezen. Ook zorgt dit voor makkelijke applicatie en verwijdering van de sticker.
Binnen de collectie originele stickers vindt u illustraties van allerlei verschillende voorwerpen, landen, steden enzovoorts! Vaak een moderne muurstickers en creatieve muurstickers waarbij de designer zichzelf helemaal heeft laten gaan! Heeft u nog een lege plek of ruimte in huis?
Neem dan een kijkje binnen deze collectie en vindt uw match! Alle stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl, zijn gemakkelijk te bevestigen en laten na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf de kleur en afmetingen van de gewenste kunst muursticker. Zit uw design er niet tussen? Wees niet getreurd, door middel van onze gepersonaliseerde sticker mogelijkheid kunt u in samenwerking met onze designers een unieke sticker geheel naar eigen wensen ontwerpen!

Super leuke originele muurstickers die gemaakt kunnen worden in alle kleuren of maten! Geniet met het hele huishouden van een originele muur decoratie in huis! Laat uw woning schitteren met onze unieke muurstickers!

9.49 / 10

39 Beoordelingen

1-24 van 1123 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.