Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurdecoratie sticker naam graffiti

Gepersonaliseerd
TenStickers. Muurdecoratie sticker naam graffiti. Deze muursticker vertoont een naam in graffiti stijl, en kunt u natuurlijk aanpassen naar elke gewenste naam. Express verzending 24/48u.

Personaliseer de tienerkamer met deze coole grafitti naamsticker! Het kleurrijke ontwerp vertoont een naam in graffiti stijl, en kunt u natuurlijk aanpassen naar elke gewenste naam. De muursticker grafitti zal de tienerkamer geheid een stoere look bezorgen. Het product is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de grafitti naam sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis. Muur stickers grafitti naam is een leuk idee voor je woning!


TenStickers. Muurdecoratie sticker naam graffiti. Deze muursticker vertoont een naam in graffiti stijl, en kunt u natuurlijk aanpassen naar elke gewenste naam. Express verzending 24/48u.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Muurdecoratie sticker naam graffiti

Referentienummer: A13913

Beoordelingen van onze klanten Muurdecoratie sticker naam graffiti

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 04/10/2020 om 12:52 h

Sticker is van mooie en goede kwaliteit. Jammer dat de verzending meer dan 2 weken geduurd heeft terwijl er op de website 5 tot 7 werkdagen stond.

Geplaatst op 05/09/2020 om 11:20 h

Mijn zoon is er super blij mee! Ik ook na er toch wel even zoet mee te zijn om de randen exact te laten aansluiten waar de randen van de letters samenkomen. Misschien een tip:het zou veel handiger zijn om de scheiding in de sticker verticaal te maken aan de kortste zijde i.p.v horizontaal met een naamsticker. Zo heb je veel minder punten die exact overeen moeten komen. Wat het plakproces zeer veel simpeler maakt. Als je nu een millimeter of twee verkeerd zit komen de letters niet meer allemaal goed. Gelukkig geeft de sticker enorm mee en is hij uit stevig materiaal gemaakt zodat je het er tijdens het aanbrengen weer kan lostrekken indien nodig en terug kan proberen. Dit zelfs enkele keren en het blijft goed plakken! Kost wel wat moeite, maar wie weet passen ze de snijrichting van de sticker aan en dan is er geen probleem meer. Eens de sticker goed hangt, zeker als het langer duurt, hoe meer plezier je er in hebt dat het goed hangt op de muur! En ook meer appreciatie van de zoon

Geplaatst op 05/08/2020 om 13:56 h

Snelle en uitstekende service!! Sticker is mooi en van erg goede kwaliteit. Ik bestel zeker nog opnieuw.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.