Beoordelingen 9.6
Gratis verzending vanaf €50
+7.900 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+490 Laptop en tablet stickers
Login
Gratis verzending vanaf €50
+7.900 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+490 Laptop en tablet stickers
0

Woonkamer muurstickers

Ons allergrootste assortiment zijn natuurlijk onze inspirerende en originele muurstickers woonkamer! Deze woonkamer stickers zijn perfect voor de woonkamer personalisatie van uw interieur.


De woonkamer is een van de kamers van het huis waar we een groter aantal uren doorbrengen, rusten of allerlei activiteiten doen! Daarom is het belangrijk dat uw interieur niet komt te vervallen in verveling en eentonigheid, daarom is een origineel idee om je woonkamer versieren met muurstickers tekst woonkamer.


Heeft uw een minimalistische en moderne woonstijl en houd u van gezelligheid maar moderniteit en structuur? Dan zouden onze decoratie zoals zwart-wit muursticker zoals origami wereldkaart muurstickers, mandala sticker of silhouet muurstickers goed bij uw interieur passen.

Of heeft meer een interieur met veel verschillende kleuren, bloemen/planten en printjes? Als u van een interieur met veel kleur, licht, plantjes en bloemetjes houdt, dan zijn muurstickers met afbeeldingen van bomen, boomtakjes met roze bloemblaadjes, zonnebloemen of roosjes of misschien zelfs wel tropische bloemen prints ideaal voor uw interieur. Deze bloemen muurstickers of planten muurstickers zijn gemaakt van extreem dun stickervel, waardoor het net lijkt of er een schilderij op de muur is geschilderd, in plaats van een schilderij sticker! Onze waterverf en aquarel prints zijn met veel details gemaakt en geprint om voor een zo echt mogelijk schilderij sfeer te zorgen.


Dankzij onze vele ontwerpen in decoratieve muurstickers voor woonkamer, kunt u nauwkeurig kiezen wat het beste bij u past! Uw nieuwe muurdecoratie zal niet alleen uw vrienden en familie verrassen, maar ook uw huis warmte, comfort en de rust aanbieden. Wij bieden muurteksten woonkamer aan met afbeeldingen van zinnen, gewaagde ontwerpen zoals muursticker wereldkaart, representaties van films of muziek, dieren en steden en nog veel meer! De variaties zijn erg breed, zodat iedereen zelf kan kiezen wat hij/zij het leukst vind passen bij zijn/haar woonkamer versiering.

Woonkamer stickers en muurteksten woonkamer maken

Heel populair tegen oording is woonkamermuurteksten in huis! Bij ons kunt u gemakkelijk uw eigen tekst sticker maken voor uw woonkamer. Wij kunnen met onze nieuwe ontwerp en productietechnologie gemakkelijk en snel uw eigen tekst stickers en produceren en u kunt zelf uw kleur, maat en lettertype uitkiezen via de keuzemenu’s op onze webpagina voor woonkamer muurdecoratie.


Grote muurstickers kosten ook veel productie materiaal waar wij zuinig mee omgaan. Wij bieden hoge personalisering en hoge kwaliteit aan door onze nieuwste productie materialen. Daarnaast denken wij mee om het milieu te beschermen door middel van duurzame papier en inkt productie en zo min mogelijk verspillingen papier en inkt.


Dit is niet het enige voordeel aan onze sticker materialen. Onze sticker materialen zijn ook zeer eenvoudig aan te brengen op uw muren of ramen, binnen en buiten! Heeft u interesse in een meubelstickers? Dat kan ook bij ons: Wij hebben kast stickers, salon tafel stickers, tafel stickers en kast la stickers.
...

9.31 / 10

58 Beoordelingen

Krijtbord sticker

Decoratieve Muursticker Cactus

Muursticker Koffie Verschillende Talen

Muursticker skyline antwerpen

Decoratieve Silhouet Orchidee

Muursticker rode kerstbal

Harley Davidson sticker

Muursticker Herfst Paraplu

Chopper motor sticker

Sticker silhouette Michael Jordan

Muursticker veer en vogel

Muurstickers tekst Welkom alle talen tekst

Muurstickers cirkels Kunststof kurk muursticker

Muurstickers slaapkamer lente
Vandaag 10% Korting
Gepersonaliseerd

Muurstickers woonkamer dalmatiers stippen

Cactus in pot muursticker

Motiverende Tekststicker
Vandaag 5% Korting

Muurstickers kunst Banksy TV meisje

Muurstickers slaapkamer lampionnetjes zwart

Stickers kunst Schilderij Magritte Los Amantes

Muurstickers woonkamer Japanse vissen

Muurstickers slaapkamer tulpen en zonnebloemen

Muurstickers slaapkamer Roos

Muurstickers tekst Welkom verschillende talen

1-24 van 3536 muurstickers

Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.