Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Sticker lichtschakelaar knipoog gezicht

TenStickers. Sticker lichtschakelaar knipoog gezicht. Een prachtige en leuk ontwerp om uw lichtschakelaars te versieren binnen huis door middel van deze decoratiesticker!

Een prachtige en leuk ontwerp om uw lichtschakelaars te versieren binnen huis door middel van deze decoratiesticker! Een originele sticker van ons collectie lichtschakelaar en stopcontact muurstickers. Bent u op zoek naar een sticker die past bij uw lichtschakelaar? Deze sticker is speciaal gemaakt om uw lichtschakelaar versieren. Personaliseer elke ruimte in huis Met deze stickers kunt u de saaie uitstraling van u lichtschakelaars in huis voor een vriendelijke prijs en in korte tijd geheel versieren! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.be.

TenStickers. Sticker lichtschakelaar knipoog gezicht. Een prachtige en leuk ontwerp om uw lichtschakelaars te versieren binnen huis door middel van deze decoratiesticker!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Sticker lichtschakelaar knipoog gezicht

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 18/01/2018 om 22:04 h

Correcte levering en prima uitleg over de plaatsing van de stickers. Voor herhaling vatbaar.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.