Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Stijl

Formaat

Publiek

Xbox stickers

Een collectie van stickers voor de XBOX console! Wij bieden een groot aantal stickers aan voor de Xbox om de console naar eigen smaak te decoreren, geheel naar eigen smaak of wens.
U kunt producten voor XBOX ONE X of XBOX ONES S en Nintendo Switch op maat maken.
U kunt ook kiezen voor een set met XBOX-besturingselementen om uw hele console perfect te decoreren.

Xbox-stickers worden gekenmerkt door een verscheidenheid aan thema's en vele ongewone ontwerpen. Hier vindt u originele stickers die mensen laten zien, die meubels imiteren of gewoon kleurrijke patronen die u kunt aanbrengen op muren, ramen of zelfs meubels en deuren. U moet zelf nagaan hoeveel we u kunnen bieden. Het is aan jou wat je versiert en hoe je het op de originele manier doet.

XBOX STICKERS ONTWERPEN

Er is een breed scala aan patronen beschikbaar, vind texturen zoals dierenprint, bladeren, olifantenhuid of blauwe vlammen, je bent er zeker van dat je degene vindt die je wilt. Als u niet de juiste XBOX-sticker vindt, kunnen we in Tenstickers onze eigen sticker maken. We hebben een ontwerpteam dat de collectie voortdurend uitbreidt, en we kunnen ook voor u een exclusief XBOX-sticker maken dat volledig aan uw wensen voldoet, zonder enig probleem.
Het is tijd om een speciale noot aan de gameconsole te geven, zodat iedereen verrast wordt door de nieuwe console, die deel gaat uitmaken van je gamekamer. Een premium product dat gemakkelijk kan worden geplaatst, zodat er geen luchtbellen in blijven zitten.

MAAK UW EIGEN GEPERSONALISEERDE X-BOX STICKERONTWERP!


Als u niet de perfecte sticker voor u heeft gevonden of als de totale samenstelling van de sticker in ons aanbod u niet bevalt, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen! Als u wilt, kunt u de kleur of het formaat van de gekozen sticker veranderen, of een volledig nieuw ontwerp maken door te kiezen voor de optie om een gepersonaliseerde sticker te maken. Ons aanbod van ontwerpen breidt zich elke dag uit, waardoor we hopen tegemoet te komen aan de smaak van elke klant. We maken ook graag een sticker van uw eigen foto of ontwerp, dus als u weet wat u wilt of zich afvraagt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij zijn er om elk van onze klanten te helpen en te adviseren en hen volledig tevreden te stellen! Onze ontwerpers staan elke dag tot uw beschikking, dus laat uw fantasie de vrije loop! U kunt uw naam toevoegen aan het sticker ontwerp of uw sticker ondertekenen met de naam van uw geliefde. U beslist over alle details! Wacht niet langer en laat ons uw omgeving veranderen met originele xbox stickers!


1-18 van 18 muurstickers