• Gratis Verzending vanaf 55€
  • +40.000 Verschillende Producten
  • Express Levering binnen 24/48 uur
  • Veilige en Beveiligde Betalingsopdracht
  • Verlaagde prijzen op meer dan 10.000 producten
Filter

Sport stickers

(100)
500 muurstickers
Decoratieve muurstickers sport geïnspireerd op verschillende sportdisciplines. Elke sportliefhebber vindt hier iets voor zichzelf!

Ons bedrijf biedt muursticker sport aan met betrekking tot voetbal, basketbal, tennis, F1-races, motorraces en nog veel meer. Onze sticker sport toont logo's van beroemde clubs of spelers, citaten van beroemde voetballers of silhouetten van spelers van verschillende sporten. Als u een fan bent van sportwedstrijden, dan vindt u hier zeker een ontwerp van uw favoriet!
Decoratieve ontwerpen, perfect voor de kamer van uw kind of de slaapkamer van vele voetbal- of Formule 1-fans!

Onze muurstickers sport zijn een absolute must voor elke liefhebber van een bepaald sportveld, of hij nu jonger of ouder is! Wees creatief en breng een glimlach op het gezicht van uw kinderen of man en geef ze een geweldig cadeau in de vorm van vinyls voor hun favoriete sport of atleten! Er is niets beter dan zo'n versiering in hun huis!

Wij bieden een ruime keuze aan zowel eenkleurige als meerkleurige stickers. Eenvoudige en minimalistische ontwerpen met een rijke samenstelling. U vindt er wanddecoraties in alle kleuren, zowel klassiek wit als zwart, maar ook kleurrijke en gekke tinten.

Aanbrengen van sport stickers en hun eigenschappen

Onze muursticker sport zijn zeer eenvoudig aan te brengen op alle gladde oppervlakken. Al onze sport muurstickers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit vinylmateriaal.
Na vele duurzaamheidstesten kunnen we ervoor zorgen dat ze bestand zijn tegen airconditioning, zonlicht, regen of vorst. Al onze vinyls worden onderhouden in matte kleuren, wat garant staat voor succes bij het samenstellen met het oppervlak en ze weerkaatsen geen licht.

U kunt ze gebruiken om muren, glas en meubels in uw huis te decoreren. Ze zullen ook goed werken als buitenversiering!

Een gepersonaliseerde muursticker sport, dat is een sticker van uw project!

Als u wilt, kunt u de kleur of het formaat van de door u gekozen ontwerp wijzigen of een volledig nieuw ontwerp maken door de optie te kiezen om een gepersonaliseerde ontwerp te maken.
Ons assortiment van ontwerpen breidt zich elke dag uit, dus we hopen aan de smaak van elke klant te voldoen. We maken ook graag een ontwerp gebaseerd uit uw eigen foto of ontwerp, dus als u weet wat u wilt of zich afvraagt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

Onze ontwerpers staan elke dag tot uw beschikking, dus laat uw fantasie de vrije loop! Op dit moment bieden we 52 kleuren aan, maar we zijn voortdurend in ontwikkeling en bieden meer!
Het ideale geschenk voor uw dierbaren is een sticker sport met een inscriptie! U kunt bijvoorbeeld de naam van uw geliefde toevoegen aan het silhouet van uw favoriete voetballer of speler van een andere sportdiscipline en zo zijn kamer inrichten! De keuze is aan u! Wacht niet, neem contact met ons op!

Filter

Sport Wis filters
1 - 24 van 500 muurstickers Filter de zoekopdracht voor meer specifieke zoekresultaten.

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

ONTWERP OP MAAT

Personaliseer uw muursticker, vinyl tapijt of elk ander product uit onze catalogus met de afbeelding of tekst die u wenst door gebruik te maken van enkele van de exclusieve diensten die wij u aanbieden.