Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Ornament zwart marmer laptop sticker

TenStickers. Ornament zwart marmer laptop sticker. Creëer een originele en mysterieuze look op uw laptop met deze zwart marmeren textuur sticker. Afmetingen aanpasbaar. Express verzending 24/48h.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Deze ornament sticker is geschikt voor het decoreren van uw laptop. Het ontwerp omvat zwart marmeren textuur. De zwarte kleur zal voor een mysterieuze en elegante look van uw laptop zorgen. Met deze decoratie sticker blinkt uw laptop uit tussen alle andere laptops in het klaslokaal of op de werkplaats. Pas de afmetingen naar eigen wens aan zodat deze goed aansluit op uw laptop. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de stickers makkelijk aan te brengen, blijven ze lang plakken en laten ze geen sporen achter na verwijdering.

Informatie over Ornament zwart marmer laptop sticker

Referentienummer: A13422

Beoordelingen van onze klanten Ornament zwart marmer laptop sticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 17/03/2019 om 20:49 h

Kwalitatief materiaal. Alleen jammer dat de maat van onze laptop er niet bij zat. 13,3 inch is blijkbaar minder courant. Daardoor zelf op maat moeten versnijden. Met wat geduld is dit echter wel goed gelukt... al bij al een aanrader!