Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker Laptop DJ draaitafel

TenStickers. Sticker Laptop DJ draaitafel. Decoratiesticker van een DJ draaitafel voor iedereen die van muziek houdt en speciaal het produceren of platen draaien!

Decoratiesticker van een DJ draaitafel voor iedereen die van muziek houdt en speciaal het produceren of platen draaien! Iedereen wil wel horen bij de grootste ter wereld zoals Hardwell, Martin Garrix of Tiesto. Deze sticker sticker brengt u een stap dichterbij het zijn van een superster! U bepaalt zelf voor welk apparaat of misschien wel ruimte binnen huis u deze sticker wilt gebruiken! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

TenStickers. Sticker Laptop DJ draaitafel. Decoratiesticker van een DJ draaitafel voor iedereen die van muziek houdt en speciaal het produceren of platen draaien!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker Laptop DJ draaitafel

Referentienummer: A4400

Beoordelingen van onze klanten Sticker Laptop DJ draaitafel

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 25/12/2020 om 09:33 h

Mooie stickers met duidelijke handleiding Goed verpakt Berichtgeving over productieproces duidelijk Kortom tevreden klant

Geplaatst op 17/02/2019 om 18:02 h

Net en stevig verpakt. Een aanrader.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.