Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Laptop sticker paashaas oren

TenStickers. Laptop sticker paashaas oren. Laptop sticker met de oren van de paashaas, een leuke en originele manier om je laptop wat extra kleur en design te geven.

Laptop sticker met de oren van de paashaas, een leuke en originele manier om je laptop wat extra kleur en design te geven. De oren zijn wit met een roze binnenkant, ze zijn hierdoor niet alleen tijdens de paasdagen leuk, maar geven het hele jaar jouw laptop een unieke look. Hoewel een hoes om je laptop deze een stuk zwaarder en groter kan maken is een sticker een gemakkelijke en lichte versiering die jouw, wellicht saaie, laptop toch uniek maakt.

Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.be.

TenStickers. Laptop sticker paashaas oren. Laptop sticker met de oren van de paashaas, een leuke en originele manier om je laptop wat extra kleur en design te geven.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Laptop sticker paashaas oren

Referentienummer: A10319

Beoordelingen van onze klanten Laptop sticker paashaas oren

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 16/09/2019 om 12:26 h

Goeie kwaliteit. Komt met instructies!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.