Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers Sticker harry potter

TenStickers. Deursticker uit Harry Potter Scène. Dit is de perfecte deurdecoratie voor de echte Harry Potter liefhebbersen komt uit een van de films van Harry Potter, namelijk de eerste.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Dit is de perfecte deurdecoratie voor de echte Harry Potter liefhebbers. Dit ontwerp bestaat uit een afbeelding dat uit een van de films van Harry Potter komt, namelijk de eerste. Harry Potter wilt in de film namelijk naar platform 9¾ en moest hiervoor dus door de muur. Deze stickers voor thuis kan door ouderen of jongeren worden opgeplakt in het huis op verschillende plekken. Bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of hal. Deze decoratie is afgelopen tijd veel aangeschaft. Bent u een echte liefhebber? dan moet u deze aanschaffen! Dit product wordt aangeboden voor een schappelijke prijs. Deze wanddecoratie voor thuis is gemaakt van een hoge kwaliteit van materiaal.

...

Informatie over Deursticker uit Harry Potter Scène

Referentienummer: A16406

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!