Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Clockwork Orange

TenStickers. Muursticker Clockwork Orange. Een muursticker van de silhouetten van de bekende film van Stanley Kubrick, Clockwork Orange. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Snelle klantenservice.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een muursticker van de silhouetten van de bekende film van Stanley Kubrick, Clockwork Orange. Grote monochrome figuren voor degenen die deze film houden! Deze muursticker is een eerbetoon aan de mijlpaal film in World Cinema, dat de weg vrijgemaakt voor een groot debat over de maatschappelijke waarden en moraal. Versier uw muur met silhouet beelden van Alex en zijn Droogs. Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.