Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Real Madrid 10 bekers

TenStickers. Sticker Real Madrid 10 bekers. Een leuke muurstickers voor de voetbalfans van Real Madrid. Het Spaanse voetbalteam dat maar liefst 10 keer de Champions league won.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muurstickers voor de voetbalfans van Real Madrid. Het Spaanse voetbalteam dat maar liefst 10 keer de Champions league won. Een leuk idee voor de decoratie van de slaapkamer, woonkamer of eetkamer in huis! Bent u, uw man of misschien uw kinderen fan van Real Madrid? Decoreer dan nu met deze prachtige wanddecoratie!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.  

...

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!