Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker meisjes spelen basketbal

TenStickers. Sticker meisjes spelen basketbal. Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen? Het roze of blauwe team? Prachtige wanddecoratie voor de slaapkamer of speelhoek van je kinderen. Heeft u nog geen idee hoe u deze ruimten aan moet kleden? Neem dan een kijkje binnen deze collectie en doe inspiratie op! Decoreren is nog nooit zo voordelig en gemakkelijk geweest!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Informatie over Sticker meisjes spelen basketbal

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!