Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker meisjes spelen basketbal

TenStickers. Sticker meisjes spelen basketbal. Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke muursticker van een vijftal meisjes dat vrolijk samen basketbal spelen. Wie denk je dat zal winnen? Het roze of blauwe team? Prachtige wanddecoratie voor de slaapkamer of speelhoek van je kinderen. Heeft u nog geen idee hoe u deze ruimten aan moet kleden? Neem dan een kijkje binnen deze collectie en doe inspiratie op! Decoreren is nog nooit zo voordelig en gemakkelijk geweest!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.