Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker kinderen voetbal

TenStickers. Sticker kinderen voetbal. Een leuke en kleurrijke kinderkamer sticker van een vogel die tegen een voetbal schopt. Afmetingen aanpasbaar. Eenvoudig aan te brengen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke en kleurrijke kinderkamer sticker van een vogel die tegen een voetbal schopt. Als uw kind dol is op voetbal, zal hij deze prachtige muursticker vast in zijn kamer willen. Deze sticker helpt u bij het decoreren van iedere gewenste ruimte in huis en dit voor een lage prijs en binnen korte tijd!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

...

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!