Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurdecoratie sticker rode draad

TenStickers. Muurdecoratie sticker rode draad. Creëer een romantische sfeer in de slaapkamer door middel van deze muursticker die twee handen, verbonden door een rode draad, afbeeldt.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Iedereen heeft weleens gehoord van de eeuwenoude mythe dat sommige mensen aan elkaar verbonden zijn door middel van een rode draad. Heeft u ook het gevoel dat dit van toepassing is op u en uw partner? Decoreer dan de slaapkamer met deze muursticker die twee handen, verbonden zijn door een rode draad, afbeeldt. Zal geheid voor een romantische sfeer zorgen.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de wandsticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.