Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tienerkamer basketbalspeelster met naam

Gepersonaliseerd
TenStickers. Silhouette stickers basketbalspeelster met naam. Als je dochter ervan droomt om een professionele basketbalspeelster te worden, is deze gepersonaliseerde basketball muursticker de ideale muursticker.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Deze gepersonaliseerde basketbal muursticker is de ideale wanddecoratie voor de kamer van jouw dochter als ze een grote basketbal fan is. Deze silhouette muursticker heeft een basketbalspeelster met daarnaast de optie om de naam te personaliseren. Deze basketbal wandsticker is de perfecte motivatie voor jouw dochter als ze ervan droomt om een professionele basketbalspeelster te worden. Deze gepersonaliseerde tienerkamer sticker is totaal aanpasbaar naar jouw persoonlijke omgeving, omdat het beschikbaar is in verschillende maten en allerlei kleuren. Daarnaast is deze sport muursticker gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Dit maakt het eenvoudig om deze gepersonaliseerde sport muurtsticker aan te brengen op jouw muren.

...

Informatie over Silhouette stickers basketbalspeelster met naam

Referentienummer: A15222

Stijlen van sticker:
Silhouette muurstickers
Stickers personaliseren

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Jeugd

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!