Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurtattoo van de chemische geniale wetenschap

TenStickers. Muurtattoo van de chemische geniale wetenschap. Decoratief en gemakkelijk aan te brengen science genius zelfklevende muursticker met het ontwerp van enkele elementen in het periodiek systeem. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een chemische geniale wetenschaps zelfklevende muursticker om de ruimte voor tieners te versieren. Dit kan worden toegepast op elk gebied in huis dat het beste het nut van het ontwerp biedt. 
Op de wetenschap thuis muursticker voor tieners zijn er enkele van de chemische elementen in een periodieke tabel op een horizontaal stijlformaat. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuropties en grootte om uit te kiezen. Gemaakt van de beste kwaliteit zelfklevend materiaal dat geen luchtbellen of rimpels op het oppervlak vormt, en reflecteert niet met licht. Het kan op elk moment worden verwijderd en laat geen vlekken achter.

Informatie over Muurtattoo van de chemische geniale wetenschap

Referentienummer: A18583

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.