Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending
Filter

Theme

Oppervlakte

Plaats

Stijl

Formaat

Publiek

Aantal personen

DJ stickers

Decoratieve muziek DJ stickers om uw favoriete ruimtes en objecten te versieren met afbeeldingen die verwijzen naar uw favoriete muziekstijl. Vandaag de dag is elektronische muziek alle ruimtes binnengedrongen en is ze overal, in elk land en op elk moment te horen. Als u een fan bent van veranderde muziek met effecten, dan vindt u hier de perfecte DJ stickers voor u. Met de ontwerpen die we in deze sectie aanbieden, kunt u uw interieur aanpassen aan uw stijl, net zoals u uw favoriete objecten kunt aanpassen aan uw stijl. U kunt de ontwerpen bijvoorbeeld op uw auto of motor plakken, maar ook op uw laptop. Creëer een wereld die aan u is aangepast. U kunt ook de grootte van onze producten kiezen om ze perfect te maken waar u ze wilt plaatsen.

Wat voor soort muurstickers DJ zal ik vinden?


In deze collectie hebben wij tientallen decoratieve DJ vinyl stickers voor alle stijlen, smaken en leeftijdsgroepen tot uw beschikking. U kunt de originele DJ muurstickers aanbrengen op elk volledig glad en schoon oppervlak, want ze zullen volledig passen.

Koptelefoonbeelden stickers, draaischijfsilhouetten stickers, schedels met elektronische achtergrond, teksten als "Eet, slaap, rave, herhaal" "draai het" en "Veel te luid", meng tafelillustraties, naast vele andere waar je dol op zult zijn. Versier de muren van je studio, woonkamer of slaapkamer op een super originele manier, en zelfs je pc, zodat iedereen je passie voor DJ-en kan zien. 

Bij monocolor producten kunt u kiezen uit meer dan 45 verschillende kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om het beeld te verkrijgen in de kleur die u het beste bevalt en die het beste past bij het oppervlak waarop u het wilt aanbrengen. De DJ decoratieve stickers hebben allemaal een matte afwerking om lichtreflecties te vermijden, zowel binnen als buiten, en maken een betere integratie met het oppervlak mogelijk.

Kun je de DJ-sticker met het beeld dat je zo leuk vindt niet vinden? Maak je geen zorgen, bij Tenstickers maken we de producten op bestelling, waardoor we onze klanten de mogelijkheid bieden om wijzigingen aan te brengen in de kleuren en afmetingen, zodat ze het product naar wens kunnen aanschaffen. We hebben ook een fantastisch team van gespecialiseerde ontwerpers tot uw beschikking om de unieke DJ stickers met het gewenste beeld te maken, neem contact met ons op en we zullen u vanaf het eerste moment helpen.
Wacht niet langer, koop nu je favoriete model en versier je huis op een unieke en exclusieve manier!

9 / 10

6 Beoordelingen

1-24 van 34 muurstickers