Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Wijn flessen klok sticker

TenStickers. Wijn flessen klok sticker. Ben jij gek op wijn? Dan wil je zeker deze coole muursticker waarbij de cijfers worden aangegeven door middel van wijnflessen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Ben jij gek op wijn? Dan wil je zeker deze coole muursticker waarbij de cijfers worden aangegeven door middel van wijnflessen. Het is origineel en leuk, om te krijgen maar ook om weg te geven! Decoreer jouw restaurant of woning met deze super leuke en originele sticker! U kunt ook een klokmechanisme bij bestellen. De maten van het mechanisme zijn (8.5cm) (diameter) uur wijzer 9.3cm, minuur wijzer 13.2cm, seconde wijzer 9.0cm

Informatie over Wijn flessen klok sticker

Referentienummer: A6360

Beoordelingen van onze klanten Wijn flessen klok sticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 11/03/2017 om 19:33 h

supersnelle service. De enige opmerking die ik heb : bij de tekst voor in de woonkamer staan 2 spelfouten In dit huis horen we bijelkaar = BIJ ELKAAR (met spatie tussen beide woorden) .... worden we weleens boos = WEL EENS (weerom met spatie tussen beide woorden) voor de rest niks dan lof!!!!!!!!!!!!!!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.