Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers kinderkamer Dieren wereldkaart sierlijk

Gepersonaliseerd
TenStickers. Wereldkaart sticker dieren sierlijk. Schaf nu deze sierlijke leuke kindersticker aan om de kamer van de kinderen op te kunnen vrolijken! De sticker bestaat uit verschillende continenten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Schaf nu deze sierlijke leuke kindersticker aan om de kamer van de kinderen op te kunnen vrolijken! De sticker bestaat uit verschillende continenten die elk een eigen kleur hebben. Daarnaast is in de sticker te zien welke dieren in welk continent rondlopen, bijvoorbeeld de leeuw in Afrika. Deze mooie dierensticker is geschikt voor kinderen. Ook in de zee worden er dieren laten zien om zo een kleurvolle en sierlijke uitstraling te bieden voor de kinderen. De decoratie kan worden gevestigd in de kinderkamer of slaapkamer. De namen van de zeeën en continenten staan erbij vermeld. Deze mooie wereldkaart sticker wordt gemaakt van een hoge kwaliteit.

...

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!