Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers kinderkamer Dieren wereldkaart sierlijk

Gepersonaliseerd
TenStickers. Muurstickers kinderkamer Dieren wereldkaart sierlijk. Schaf nu deze sierlijke leuke kindersticker aan om de kamer van de kinderen op te kunnen vrolijken! De sticker bestaat uit verschillende continenten.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer
Schaf nu deze sierlijke leuke kindersticker aan om de kamer van de kinderen op te kunnen vrolijken! De sticker bestaat uit verschillende continenten die elk een eigen kleur hebben. Daarnaast is in de sticker te zien welke dieren in welk continent rondlopen, bijvoorbeeld de leeuw in Afrika. Deze mooie dierensticker is geschikt voor kinderen. Ook in de zee worden er dieren laten zien om zo een kleurvolle en sierlijke uitstraling te bieden voor de kinderen. De decoratie kan worden gevestigd in de kinderkamer of slaapkamer. De namen van de zeeën en continenten staan erbij vermeld. Deze mooie wereldkaart sticker wordt gemaakt van een hoge kwaliteit.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.