Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Was droog vouw herhaal thuis tekst zelfklevende muursticker

TenStickers. Was droog vouw herhaal thuis tekst zelfklevende muursticker. Eenvoudig aan te brengen zelfklevende muursticker voor wasruimte met de inhoud '' wassen, drogen, vouwen, herhalen '. Dit ontwerp is gemaakt met zeer stijlvolle tekst op ronde vorm.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Zelfklevende muursticker tekst die u kunt toepassen in uw wasruimte. Dit ontwerp is gemaakt op een ronde cirkelvormige achtergrond met tekst in een zeer stijlvol patroon. De inhoud zegt '' wassen, drogen, vouwen, herhalen". Dit ontwerp van een traditionele wasgewoonte zal leuk zijn op het wandoppervlak van je was en het zal je enthousiast maken om dit karwei met plezier te doen. 
Je kunt dit in elke andere kleur hebben, zodat het niet saai hoeft te zijn. We hebben een lijst met meer dan 40 andere kleuren waaruit je kunt beslissen wat bij je muurachtergrond past. Eenvoudig aan te brengen zonder rimpels of luchtbellen, u kunt ook de gewenste grootte kiezen.

Informatie over Was droog vouw herhaal thuis tekst zelfklevende muursticker

Referentienummer: A18268

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.