Beoordelingen 9.6
Gratis verzending vanaf €50
+6.600 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+250 Laptop en tablet stickers
Login
Gratis verzending vanaf €50
+6.600 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+250 Laptop en tablet stickers
0

Warme tonen mozaik steentjes sticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Warme tonen mozaik steentjes sticker. Geef jouw badkamer of toilet een nieuwe look met deze mooie mozaik stenen sticker die je heel makkelijk kunt aanbrengen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.

Geef uw badkamer of toilet een nieuwe look met deze mooie mozaïk stenen sticker die u heel makkelijk kunt aanbrengen en jouw badkamer helemaal stijlvol zal maken! Erg mooi als kleurrijke sierrand, voor een originele invulling van uw badkamer. Sfeervol wonen met een warme stijl wanddecoratie. U kunt deze sticker in de formaat krijgen die u wenst, waardoor u het optimaal kunt aanpassen aan de bestemming. De sticker is ideaal voor in de badkamer, want het is volledig waterdicht en van hoge kwaliteit vinyl.

Deze sticker kunt u gebruiken als tegelsticker voor afzonderlijke tegels door de afmetingen van de tegels in te voeren. Wilt u de sticker als een sierrand kopen? Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt voor u aangepast. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

Informatie over Warme tonen mozaik steentjes sticker

WK 2018

Het is weer tijd voor het WK! Decoreer de ruimtes waar je kijkt met al je vrienden. Zorg dat de Rode Duivels gaan winnen dit jaar bij de wereldbeker voetbal!