Beoordelingen 9.6
Gratis verzending vanaf €50
+7.400 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+300 Laptop en tablet stickers
Login
Gratis verzending vanaf €50
+7.400 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+300 Laptop en tablet stickers
0

Tegelsticker Vlaamse Leeuw

TenStickers. Tegelsticker Vlaamse Leeuw. Een verrassend ontwerp tegelsticker dat ontworpen is op basis van klassieke Vlaamse tegels, met erop de Vlaamse Leeuw. Klassieke decoratie.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een verrassend ontwerp van tegelsticker dat ontworpen is op basis van klassieke Vlaamse haardtegels. Op dit ontwerp is ook de Vlaamse Leeuw te zien. Geef uw huis een historisch karakter door uw huis te versieren met woonaccessoires zoals het vroeger was. Klassieke decoratie om uw keuken, toilet of badkamer prachtig mee te decoreren. Voor vochtige ruimtes, alsook buiten, is dit hoge kwaliteit vinyl uitermate geschikt. De muursticker of tegelsticker is namelijk volledig watervast. Daarnaast is het aangepast om optimaal te kunnen worden aangebracht zonder bellen of vouwen.

Deze sticker kunt u gebruiken als tegelsticker voor afzonderlijke tegels door de afmetingen van de tegels in te voeren. Wilt u de sticker als een sierrand kopen? Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

...

Internationale dag van het toerisme

Een internationale dag van het reizen, verdient een muursticker collectie van allerlei reizen gerelateerde stickers.