Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0

Tegelsticker Vlaamse Leeuw

TenStickers. Tegelsticker Vlaamse Leeuw. Een verrassend ontwerp tegelsticker dat ontworpen is op basis van klassieke Vlaamse tegels, met erop de Vlaamse Leeuw. Klassieke decoratie.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een verrassend ontwerp van tegelsticker dat ontworpen is op basis van klassieke Vlaamse haardtegels. Op dit ontwerp is ook de Vlaamse Leeuw te zien. Geef uw huis een historisch karakter door uw huis te versieren met woonaccessoires zoals het vroeger was. Klassieke decoratie om uw keuken, toilet of badkamer prachtig mee te decoreren. Voor vochtige ruimtes, alsook buiten, is dit hoge kwaliteit vinyl uitermate geschikt. De muursticker of tegelsticker is namelijk volledig watervast. Daarnaast is het aangepast om optimaal te kunnen worden aangebracht zonder bellen of vouwen.

Deze sticker kunt u gebruiken als tegelsticker voor afzonderlijke tegels door de afmetingen van de tegels in te voeren. Wilt u de sticker als een sierrand kopen? Voer dan de afmetingen van de gewenste muursticker sierrand in en het patroon wordt afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.

...

Informatie over Tegelsticker Vlaamse Leeuw

Referentienummer: A11711

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Horizontaal

Doelgroep:
Alle leeftijden

Aantal mensen:
Geen personen

Zomer tijd

Het is weer tijd voor Zomertijd! Zet de klok vooruit, of plak de klok op! Muurstickers muurstickers muurstickers en meer!