Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Emoji schriftensticker

Gepersonaliseerd
TenStickers. Stickers onderwijs schriften. Met deze gepersonaliseerde emoji schriften sticker kan je al de spullen van jouw kinderen in de gaten houden en een unieke look geven.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer

Deze gepersonaliseerde schriften sticker is de ideale manier om de spullen van jouw kinderen in de gaten te houden. Met deze gepersonaliseerde decoratie sticker krijg je een naam sticker met verschillende emojis erop waar de naam van jouw kind in het midden komt te staan. Deze decoratie sticker zorgt ervoor dat de spullen van jouw kinderen georganiseerd blijven en een samenhang hebben. Deze stickers voor kinderen is een trendy manier om alle schriften en boeken van jouw kinderen bij te houden. Daarnaast is deze gepersonaliseerde sticker gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Dit maakt het makkelijk om aan te brengen op schriften en is het net zo eenvoudig te verwijderen.

...

Informatie over Stickers onderwijs schriften

Referentienummer: A15233

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!