Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers Laptop Pacman

TenStickers. Stickers Laptop Pacman. Een leuke laptopsticker met de bekende game uit de jaren 90 genaamd PacMan. Decoreer uw laptop of Apple toestel met behulp van deze laptopsticker

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke laptopsticker met de bekende game uit de jaren 90 genaamd PacMan. Decoreer uw laptop of Apple toestel met behulp van deze laptopsticker uit het beroemde videospel "Pacman". Afhankelijk van de grootte van uw toestel zullen de verhoudingen verschillen. U geeft dit zelf door bij het bestellen! Door het versieren van uw laptop zult u deze nooit meer uit het oog verliezen en zorgen voor een gepersonaliseerd apparaat. 
De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

Informatie over Stickers Laptop Pacman

Referentienummer: A1936

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.