Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Wereldkaart Namen

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Sticker Wereldkaart Namen. Een prachtig ontwerp van de wereld weergegeven met de namen van verschillende landen als muursticker!

Een prachtig ontwerp van de wereldkaart weergegeven met de namen van verschillende landen als muursticker! Speciaal geschikt voor alle wereldreizigers onder ons! Heeft u er net een prachtige reis opzitten en wilt u eens wat anders dan al die fotoboeken? Vereeuwig dan uw reis met deze decoratiesticker! Vergeet zo nooit meer waar u bent geweest en vertel al uw bekende over deze reis als zij deze prachtige muursticker zien! Onze stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, hierdoor zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. Alle stickers zijn te bestellen in 50 verschillende kleuren en elke gewenste afmetingen!

TenStickers. Sticker Wereldkaart Namen. Een prachtig ontwerp van de wereld weergegeven met de namen van verschillende landen als muursticker!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.