Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker WC Toilet vrolijk gezicht

TenStickers. Sticker WC Toilet vrolijk gezicht. Een leuke decoratiesticker van een lachend gezicht dat zijn tong uitsteekt. Een leuke interieursticker voor het versieren van uw WC.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke decoratiesticker van een lachend gezicht dat zijn tong uitsteekt. Een leuke interieursticker voor het versieren van uw WC en geef zo een unieke look aan je toilet! Zorg er nu voor dat iedereen een glimlacht op zijn gezicht krijgt van de interieur versieringen bij u in huis! Decoreer voor een lage prijs en zeer gemakkelijk al uw eigendommen!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

Informatie over Sticker WC Toilet vrolijk gezicht

Referentienummer: A3035

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.