Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Sticker VoertuigGeluksnummer

Gepersonaliseerd
Vandaag 5% Korting
TenStickers. Sticker VoertuigGeluksnummer. Voertuig decoratie stickers die u de mogelijkheid geven uw voertuig of andere eigendommen te personaliseren met uw geluksnummer!

Voertuig decoratie stickers die u de mogelijkheid geven uw voertuig of andere eigendommen te personaliseren met uw geluksnummer! Een prachtig design uit onze collectie van de muurstickers met nummers.
Wie zegt dat alleen de coureurs onder ons een sportwagen kunnen rijden? Door deze sticker te personaliseren met uw eigen nummer creeert u een gepersonaliseerd voertuig of apparaat! Ja zo simpel is dat. De sticker wordt gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, hierdoor zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. Te bestellen in elke gewenste afmetingen en kleur!
Uw kunt de gewenste tekst/naam aanpassen en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 

TenStickers. Sticker VoertuigGeluksnummer. Voertuig decoratie stickers die u de mogelijkheid geven uw voertuig of andere eigendommen te personaliseren met uw geluksnummer!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Beoordelingen van onze klanten Sticker VoertuigGeluksnummer

Gemiddelde beoordeling: 7 / 10

Geplaatst op 05/12/2020 om 19:00 h

mooie afwerking en gemakkelijk te plaatsen ,alleen had ik een andere vorm besteld dan het gene dat ik heb toegestuurd gekregen. maar ben er blij mee en de kosten waren heel goed. bedankt voor het maken en zal in de toekomst misschien nog beroep doen op jullie site.

Geplaatst op 05/08/2019 om 08:34 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.