Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker vliegend varken

TenStickers. Sticker vliegend varken. Een leuke muursticker voor de kinderkamer van een vliegende varken met een pilotenbril op. Afmetingen aanpasbaar. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker voor kinderen van een vliegende varken met een pilotenbril op. Een leuk idee voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van uw kinderen. Decoreer nu binnen korte tijd en voor een laag bedrag iedere gewenste ruimte in huis! Dit humoristische varkentje zal zorgen voor een glimlach op de gezichten van uw kinderen!
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.be

...

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!