Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Vlaggen Wereldbol

TenStickers. Sticker Vlaggen Wereldbol. Met deze bijzondere muursticker van een wereldbol gevormd door verschillende vlaggen kunt u elke ruimte decoreren. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Met deze bijzondere muursticker kun je elke ruimte in huis verfraaien! Daarnaast biedt deze muursticker u ook de mogelijkheid om alle verschillende vlaggen van de landen van de wereld te leren kennen. Deze decoratie sticker zorgt voor een internationale uitstraling van uw huis en geeft een ruimte meer kleur!
Voor de productie van deze muursticker is kwaliteit en reukloos vinyl gebruikt. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Na eventuele verwijdering laat deze sticker geen zichtbare sporen na.

Beoordelingen van onze klanten Sticker Vlaggen Wereldbol

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 10/11/2015 om 10:27 h

Beste, wij hebben onze stickers geplaatst op de achterzijde van onze mobilhome. We hebben er Frankrijk, Spanje en Portugal mee doorgereden. We zijn voor onze familie en kennissen goed herkenbaar, vermits mijn echtgenoot kikkers verzamelt, en wij van plan zijn om niet de wereld, maar dan toch Europa rond te reizen. De stickers zijn zeer verzorgd en snel aangekomen. Ze waren ook gemakkelijk te bevestigen.