Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0

Sticker origineel eetgerei

TenStickers. Sticker origineel eetgerei. Houdt u van koken en zoekt u iets om uw keuken mee te decoreren? Dan is deze muursticker iets voor u. Het symboliseert een mes, vork en een bord. Het bord zit vol met allerlei verschillende gerechten en symbolen omtrend eten en drinken. Geschikt om uw woning mee te personaliseren.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Kleur

Houdt u van koken en zoekt u iets om uw keuken mee te decoreren? Dan is deze muursticker iets voor u. Het symboliseert een mes, vork en een bord. Het bord zit vol met allerlei verschillende gerechten en symbolen omtrend eten en drinken. Geschikt om uw woning mee te personaliseren.

Informatie over Sticker origineel eetgerei

Beoordelingen van onze klanten Sticker origineel eetgerei

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 03/02/2017 om 09:28 h

Kwaliteit en perfect zoals besteld. Zeer mooi resultaat maar het heeft veel zweett en stress gekocht om hem op de muur te krijgen. We hadden de sticker met mes en vork en een bord van ingredienten en vooral elk ingredient apart duurde erg lang om zonder scheuren en verplaatsing op de muur te krijgen. Maar het eindresultaat mag er zijn dus we zijn tevreden en raden uw firma zeker aan. Verpakking was prima! Kokers zijn ideaal!

Toon afbeelding

Zomer tijd

Het is weer tijd voor Zomertijd! Zet de klok vooruit, of plak de klok op! Muurstickers muurstickers muurstickers en meer!