Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker maan en zon

TenStickers. Sticker maan en zon. Een leuke muursticker van een halve maan afgebeeld binnenin de zon. Een leuk idee voor de decoratie van uw woning.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke muursticker van een halve maan afgebeeld binnenin de zon. Een leuk idee voor de decoratie van uw woning. Stelt u zich voor dat u met deze muursticker de zon in huis kan brengen en hiermee direct zorgen voor meer warmte en leven! Een prachtige combinatie van de avond en de dag kan u en al uw familieleden tot  rust brengen in een ruimte.
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

...

Informatie over Sticker maan en zon

Referentienummer: 756

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Rond

Doelgroepen:
Jeugd
Volwassenen

Aantal mensen:
Geen personen

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!