Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Koelkast Stalen Ontwerp

Vandaag 20% Korting
TenStickers. Sticker Koelkast Stalen Ontwerp. Deze sticker omtrent een metalen ontwerp voor uw ijskast. Een origineel idee ter decoratie van uw woning.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Heeft u uw witte ijskast altijd al om willen bouwen tot iets anders dan die saaie witte plaat? Maak er een roestvrijstalen idee van met deze leuke ijskaststicker of koelkast. Geef de breedte en hoogte aan van uw ijskast zodat wij deze zodanig kunnen produceren dat deze bij u past. Dit is dan ook een erg leuk idee ter decoratie en personalisatie van uw woning.
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Informatie over Sticker Koelkast Stalen Ontwerp

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!