Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Ruime collectie aan Behang
Tevreden Klanten
Mooie designs van Fotobehang
+9000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker kinderen roze uil

TenStickers. Sticker kinderen roze uil. Een leuke muursticker van een roze uil op een tak. Deze wandsticker is een leuk idee voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van uw kinderen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke muursticker van een roze uil op een tak. Deze wandsticker is een leuk idee voor de decoratie van de speelhoek of slaapkamer van uw kinderen. Creëer een geheel nieuwe ruimte door uw muren en wanden in huis kleur te geven met deze originele muursticker! Geschikt als cadeau voor ieder kind in huis! Heeft u ooit de kans gehad om voor deze prijs uw huis te kunnen decoreren
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.