Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker jong en knap

TenStickers. Sticker jong en knap. Een muursticker met daarop tekst waarin elk persoon dat een jaartje ouder is zich wel in kan vinden!

Een muursticker met daarop tekst waarin elk persoon dat een jaartje ouder is zich wel in kan vinden! De tekst gaat namelijk ´Vroeger was ik jong en knap, nu ben ik alleen nog maar knap!´. Ken jij ook iemand, die bij deze woorden past? of herken je je zelf erin? Leuk! Haal hem in huis, en plak hem in je hal, of kantoorkamer, zo laat je iedereen zien hoe jij over ouderdom denkt. De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? We zijn doordeweeks van 9:00 tot 17:30 bereikbaar op info@tenstickers.be.

TenStickers. Sticker jong en knap. Een muursticker met daarop tekst waarin elk persoon dat een jaartje ouder is zich wel in kan vinden!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Sticker jong en knap

Referentienummer: A10754

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.