Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Ruime collectie aan Behang
Mooie designs van Fotobehang
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Douchedeur waterdruppels

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Sticker Douchedeur waterdruppels. Mooie douchedeur sticker van blauwe waterdruppels op de ruit. Een speelse decoratie voor in de badkamer!
TenStickers. Sticker Douchedeur waterdruppels. Mooie douchedeur sticker van blauwe waterdruppels op de ruit. Een speelse decoratie voor in de badkamer!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Mooie douchedeur sticker van blauwe waterdruppels op de ruit. Een speelse decoratie voor in de badkamer! Zorg op een originele manier voor wat meer privacy in uw douche met behulp van deze interieursticker voor uw douchewand.
Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

Informatie over Sticker Douchedeur waterdruppels

Referentienummer: A4477

Oppervlakte:

Publiek:

Aantal personen:

Formaat:

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.