Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Sticker Alfabet Kinderen

TenStickers. Sticker Alfabet Kinderen. Kleurrijke muursticker die het alfabet illustreert, geschikt voor het decoreren van de kinderkamer of speelkamer. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Kleurrijke muursticker die het alfabet illustreert, speciaal geschikt voor de kinderen onder ons! Heeft u nog een lege muur in de kinderkamer of speelkamer in huis? Dan biedt deze muursticker u de kans de ruimte te decoreren en tegelijkertijd uw kind de kans om het alfabet beter te leren kennen! Deze sticker is natuurlijk ook geschikt voor scholen en kinderopvang organisaties! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

...

Informatie over Sticker Alfabet Kinderen

Gamers dag

Wie houdt er nou niet van gamen?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van ps4 stickers, laptop stickers en meer voor al je favoriete games!