Beoordelingen 9.6
Gratis verzending vanaf €50
+7.400 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+300 Laptop en tablet stickers
Login
Gratis verzending vanaf €50
+7.400 designs beschikbaar
Persoonlijke stickers vanaf €3
Hoge kwaliteit vinyl
Ontwerp uw eigen muurtekst
+300 Laptop en tablet stickers
0

Reizen Muursticker

TenStickers. Reizen Muursticker. Reizen is het enige dat je koopt dat je rijker maakt muursticker. Bent u een wereldreiziger?

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Reizen is het enige dat je koopt dat je rijker maakt muursticker. Bent u een wereldreiziger? Of een Backpacker? Dan zal deze tekst met de prachtige wereld map muursticker erbij afgebeeld u aanspreken! Geschikt voor iedereen die de hele wereld wil zien. Decoreer met deze sticker de woonkamer, slaapkamer of eetkamer in huis! Is uw kind op wereldreis? Of komt uw kind bijna terug? Dan bieden deze stickers u de mogelijkheid tot het geven van een leuk en origineel cadeau!
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Informatie over Reizen Muursticker

Marathons New York

Een marathon in New York, die kennen we wel! En daarvoor hebben wij een speciale muursticker collectie bij elkaar geschraapt die dit een eer aan doet.