Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

PS4 sticker PS4 kurk kunststof

TenStickers. PS4 stickers PS4 kurk kunststof. Kurk Sticker voor de PS4. Een mooie en originele PS4 sticker met kurk kunststof materiaal. Onze kurk kunststof stickers zijn ideaal voor PS4 decoratie

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Pimp je PS4! Maak je PS4 net anders dan de rest met deze kurk PS4 sticker. Het ontwerp laat het lijken of de playstation van kurk is gemaakt. De kurk textuur kunststof sticker is geschikt voor alle verschillende uitgaves van de PS4. Deze sticker is gemaakt als kunststof kurk sticker, maar lijkt net echt op een kruk! Met dit ontwerp pimp u gemakkelijk het apparaat op. Verkrijgbaar in de door u gewenste afmetingen.

Door het gebruik van hoge kwaliteit vinyl is de sticker zeer eenvoudig aan te brengen op elk glad oppervlak zonder de vrees dat er vouwen of luchtbellen onstaan. Blijft ook lang plakken en laat geen sporen achter na verwijdering. Koop nu online en ontvang binnen enkele dagen uw bestelling met volledige beveiliging en garantie bij u thuis.

...

Informatie over PS4 stickers PS4 kurk kunststof

Referentienummer: A11819

Geschikte oppervlakte:
PS4 stickers

Stijl van sticker:
Patroon muurstickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Alle leeftijden

Aantal mensen:
Geen personen

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!