Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Tevreden Klanten
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers tekst songtekst Coldplay

TenStickers. Muurstickers tienerkamer songtekst Coldplay. Als je een grote fan bent van Coldplay is deze songtekst muursticker van hun populaire single ‘Yellow’ de perfecte wanddecoratie voor jouw kamer.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Fans van de populaire rockband Coldplay opgelet! Deze songtekst muursticker heeft de tekst van hun hitsingle ‘Yellow’: ‘Look at the stars, look how they shine for you’. Deze gepersonaliseerde muursticker is de ideale manier om de wanden van jouw kamer mee te versieren in de kleur naar jouw keuze. Deze tekst muursticker zal je gelijk laten zingen en zal jou in een goede stemming zetten. Deze decoratie sticker is totaal aanpasbaar naar jou persoonlijke omgeving, omdat het beschikbaar is in verschillende maten en allerlei kleuren. Daarnaast is deze gepersonaliseerde wandsticker gemaakt van hoge kwaliteit vinyl. Dit maakt het eenvoudig om aan te brengen op jouw muren.

...

Informatie over Muurstickers tienerkamer songtekst Coldplay

Referentienummer: A15271

Stijl van sticker:
Tekststickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Jeugd

De dag van het eten

Wie houdt er nou niet van eten?! Daarom hebben wij een heel assortiment vol met leuke muurstickers van heerlijke gerechten, groente, fruit en nog veel meer!