Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muurstickers babykamer Slaapgedichtje

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muurstickers babykamer Slaapgedichtje. Leuk kinderkamer muursticker teskt: gedicht muursticker kinderkamer! kinderkamer muurtekst, gedicht muursticker, Maan muursticker, wolkjes muursticker

Een leuk kinderkamer muursticker teskt met de woorden: "Oogjes dicht, slaap maar zacht, papa en mama, houden de wacht." Een zeer populair gedicht muursticker kinderkamer onder beiden volwassen en kleine peuters tussen de 0-6 jaar oude peutertjes. Oogjes dicht sticker is een leuke en leerzame kinderkamer muurtekst of kinderkamer gedicht muursticker, met een konijntje, een wolkje en een maantje op de achtergrond. Maan muursticker of wolkjes muursticker geeft een mooie toevoeging aan dit sticker design.

Een leuk babykamer muurtekst gedicht om meer opfleuring en vreugde te maken. kindergedichtje muursticker is heel trendy in de kinderkamer! Schattige kinderkamer muurdecoratie van Baby muurstickers zijn makkelijk en snel op te plakken. Creatieve en originele sticker baby! Bijvoorbeeld als cadeau baby verjaardag of een baby shower feestje ofzoiets! Muursticker babykamer tekst en baby tekst stickers zijn helemaal van top kwaliteit door de vinyl sticker vel en dus langer mooi dan papier stickers!

TenStickers. Muurstickers babykamer Slaapgedichtje. Leuk kinderkamer muursticker teskt: gedicht muursticker kinderkamer! kinderkamer muurtekst, gedicht muursticker, Maan muursticker, wolkjes muursticker

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muurstickers babykamer Slaapgedichtje

Referentienummer: A14538

Beoordelingen van onze klanten Muurstickers babykamer Slaapgedichtje

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 07/10/2020 om 15:08 h

perfect wij zijn zeer tevreden en zo simpel om aan te brengen wij zouden het zeker aanbevelen en in de toekomst zal ik niet aarzelen om opnieuw bij jullie te bestellen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.