Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Silhouette stickers pippi langlous

TenStickers. Silhouette stickers pippi langlous. Spontane muursticker pippi langkous! Pippi Langkous sticker of pippi sticker voor de kinderkamer muur decoratie. Pippi muurstickers, goede kwaliteit!

Een leuke en spontane muursticker pippi langkous! Pippi Langkous sticker is een uitdagende sticker voor de kinderkamer van uw dochtertje of zoontje. Vinden u kinderen het ook zo leuk om te zien hoe pippi zoveel kattenkwaad uithaalt en z'n lekkere rebelse houding heeft? Dan is deze pippi sticker helemaal perfect. De pippi muursticker is gemaakt van hele hoge kwaliteit vinyl sticker materiaal, waardoor de kwalitiet en de langduringheid van de stickers langer zijn dan stickers gemaakt van papier. Kinderen tussen de 5 en 13 jaar vinden pippi muur decoratie helemaal geweldig. De pippi muurversiering is een leuk cadeau als je een origineel cadeau wil geven. De pippi langkous tekst muursticker is geschikt in alle soorten afmetingen of kleuren die u wenst! De pippi tekst sticker is dus heel flexibel aanpasbaar!

TenStickers. Silhouette stickers pippi langlous. Spontane muursticker pippi langkous! Pippi Langkous sticker of pippi sticker voor de kinderkamer muur decoratie. Pippi muurstickers, goede kwaliteit!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Silhouette stickers pippi langlous

Gemiddelde beoordeling: 8 / 10

Geplaatst op 11/09/2020 om 09:41 h

Prima kwaliteit met daarbij ook de juiste uitleg hoe het geplakt moet worden. Erg jammer dat de wereldkaart in twee delen was gesneden. Zeer moeilijk om deze helemaal juist te laten mikken op elkaar. Enkel het bovenste gedeelte was eraf gesneden omdat de koker waar stickers in moesten niet groot genoeg was? De kinderen van mijn klas vonden de stickers alleszins geweldig!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.